ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιχείρηση… Μαρσέιγ με πάθος και πίστη!

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται ξανά από την Παρασκευή στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Επιχείρηση... Μαρσέιγ με πάθος και πίστη!

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται ξανά από την Παρασκευή στον Παναθηναϊκό.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης, οι πράσινοι επιστρέφουν στις προπονήσεις και επί της ουσίας αρχίζουν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο (9/8), στο πλαίσιο του γ΄προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρόκριση επί της Ντνίπρο ήρθε, η ευρωπαϊκή παρουσία σε ομίλους (Europa League) έχει εξασφαλιστεί, αλλά στο “τριφύλλι” είναι “πεινασμένοι” για ευρωπαϊκή διάκριση και με τέτοια λογική θα δουν τα παιχνίδια με τους Μασσαλούς.

Ολοι γνωρίζουν τις δυσκολίες των δυο αναμετρήσεων που θα έρθουν, αλλά ο στόχος είναι ένας: Να δοθεί μεγάλη μάχη για να κάνει ο Παναθηναϊκός μια μικρή υπέρβαση και να προκριθεί στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, φτάνοντας μια “ανάσα” από τους ομίλους! Με αυτή τη νοοοτροπία και λογική θα προετοιμαστεί η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει των αγώνων με τους Γάλλους.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα, έγινε γνωστή η ευρωπαϊκή λίστα που έχει δυο αλλαγές, με την παρουσία του Μπράουν και του Τσέριν, αντί του τραυματία Σένκεφελντ και του Ζέκα, αντιστοίχως. Από σήμερα, όλοι συγκεντρώνονται στην πρώτη “μάχη” της Λεωφόρου με τη Μαρσέιγ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.