ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χουάντσο : «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι – Η επιθυμία του προέδρου με έκανε να επιστρέψω από το NBA» (vid)

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έπεισε να ντυθεί στα πράσινα.

Χουάντσο : «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι - Η επιθυμία του προέδρου με έκανε να επιστρέψω από το NBA» (vid)

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έπεισε να ντυθεί στα πράσινα.

Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ πήρε την πρώτη του γεύση από το ΟΑΚΑ, φωτογραφήθηκε με την πράσινη φανέλα  και μίλησε στην κάμερα του Παναθηναϊκού.

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.