ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτσι έζησε την πρώτη του ημέρα στο Κορωπί ο Πάλμερ-Μπράουν (Vid)

Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα "πράσινα" με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να απαθανατίζει τις πρώτες του στιγμές στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Έτσι έζησε την πρώτη του ημέρα στο Κορωπί ο Πάλμερ-Μπράουν (Vid)

Aνακοινώθηκε και έπιασε δουλειά ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, μια ημέρα μετά την υπογραφή συμβολαίου τετραετούς διάρκειας με το “τριφύλλι” πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής την πρώτη του προπόνηση με τα “πράσινα” στο Κορωπί.

Ο 26χρονος Αμερικανός στόπερ, αφού γνωρίστηκε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους νέους του συμπαίκτες, πέρασε από το… παραδοσιακό καλωσόρισμα με το φατούρο και στη συνέχεια προπονήθηκε, μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα της ομάδας!

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Πάλμερ-Μπράουν έχει δηλωθεί στη λίστα του Παναθηναϊκού, για τα επικείμενα ματς με τη Μαρσέιγ, όπου ουσιαστικά αντικατέστησε τον τραυματία Μπαρτ Σένκεφελντ.

Δείτε την παρακάμερα από την “πρώτη” του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του “τριφυλλιού”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.