ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γιώργος Πετρίδης

Χωρίς βιασύνη για το… κερασάκι στην τούρτα

Ο Γιώργος Πετρίδης γράφει στο Panathinaikos24.gr για την τελευταία πινελιά του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι.

Χωρίς βιασύνη για το… κερασάκι στην τούρτα

Το καλοκαίρι συνεχίζεται… καυτό για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, που ετοιμάζεται να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Οι «πράσινοι» κυνηγούν την απόκτηση του Σβι Μίχαϊλιουκ και οι επόμενες ώρες θα είναι ιδιαίτερες κρίσιμες για την περίπτωση του Ουκρανού.

Το «τριφύλλι» έχει ολοκληρώσει σχεδόν το παζλ του ρόστερ για τη σεζόν 2023-24, αφού κατά 95% είναι συμπληρωμένο. Τι μένει για να έχουμε την τελική εικόνα του έμψυχου δυναμικού; Μα φυσικά ο παίκτης που θα καλύψει μια θέση στο «2» και στο «3».

Οι άνθρωποι του «εξάστερου» πάντως δεν έχουν κανένα λόγο βιασύνης, καθώς υπάρχει πάντα σε ισχύ το συμβόλαιο του Μάριους Γκριγκόνις, για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο Εργκίν Αταμάν. Ο Λιθουανός δεν βοήθησε όσο θα ήθελε την περασμένη περίοδο και τον… πήρε η μπάλα στη γενική μετριότητα της ομάδας, ωστόσο αδιαμφισβήτητα έχει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Πολύ σκληρός για να λυγίσει
Πολύ σκληρός για να λυγίσει 1.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βέβαια, εξετάζουν και τις υπόλοιπες –διαθέσιμες- περιπτώσεις για μια θέση στα «φτερά», με διακαή πόθο προφανώς τον Μίχαϊλιουκ. Η αλήθεια είναι ότι για τον Ουκρανό αξίζει η αναμονή. Ακόμα και μέχρι το τέλος Αυγούστου που λέει ο λόγος. Κι αυτό διότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Άλλωστε είναι ξεκάθαρο ότι στο φετινό μεταγραφικό παζάρι έχουν συμβεί «τρελές» ανατροπές και τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Καλό θα είναι λοιπόν να έχουμε ψυχραιμία και υπομονή στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Κατά τα λοιπά, να σταθούμε λίγο και στον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος έδειξε σαν να μην… έλειψε μια μέρα από την αγωνιστική δράση. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ είχε πολύ καλή παρουσία στα δύο πρώτα φιλικά της Εθνικής ομάδας με τη Σλοβενία, κάτι μάλλον απρόσμενο αν αναλογιστούμε ότι δεν είχε αγωνιστεί για 1,5 περίπου χρόνο.

Συν τοις άλλοις, δεν έκανε ούτε ομαδικές προπονήσεις αυτό το διάστημα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι δεν επηρεάστηκε καθόλου σε επίπεδο φυσικής κατάστασης από αυτή την αποχή και δείχνει έτοιμος να αποτελέσει βασικό στέλεχος της «επίσημης αγαπημένης» και του Παναθηναϊκού…

Γιώργος Πετρίδης
Γιώργος Πετρίδης Ο Γιώργος Πετρίδης είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1983 και εργάζεται ως αθλητικός συντάκτης από το 2010. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα από τη στοιχηματική εφημερίδα Kingbet, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια. Ακολούθησαν συνεργασίες με στοιχηματικά έντυπα και sites, όπως η εφημερίδα 12Χ, το betblog.gr, το foxbet.gr και το betonews.com. Από το 2014 συνεργάζεται με τον ΣΠΟΡFM 94,6, όπου έκανε ραδιοφωνικές μεταδόσεις αγώνων μπάσκετ. Από το 2021 ανέλαβε το ρεπορτάζ και τις μεταδόσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού και από το 2022 συνεργάζεται με το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.