ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σισέ: «Καθόλου εύκολος αντίπαλος για τη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός»

Με αφορμή την επικείμενη μονομαχία του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, ο πρώην άσος των δύο ομάδων, Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε σε γαλλικό Μέσο για τη θητεία του στις δύο ομάδες.

Σισέ: «Καθόλου εύκολος αντίπαλος για τη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός»

Δυο μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές από τα παλιά αναμένεται να είναι αυτές κόντρα στην Μαρσέιγ για τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν στις 9 Αυγούστου στη Λεωφόρο και στις 15 του μήνα, στο “Βελοντρόμ” τον γαλλικό σύλλογο με στόχο την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

Μάλιστα οι δύο ομάδες έχουν ένα… κοινό το οποίο εντοπίζεται στο πρόσωπο του Τζιμπρίλ Σισέ! Ο σπουδαίος Γάλλος που αγωνίστηκε και στους δυο σε συνέντευξη του στο γαλλικό RMC, ξεκαθάρισε ότι τα πράγματα για τους Μασσαλούς μόνο εύκολα δεν θα είναι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην θητεία του στον Παναθηναϊκό.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι δύο ατμόσφαιρες στο όριο του αποδεκτού, ΜΕ καπνογόνα και πυροτεχνήματα που συνήθως δεν επιτρέπεται να υπάρχουν στις κερκίδες. Αλλά είναι μέρος της λαογραφίας, είναι μέρος του DNA τους και ειλικρινά για έναν παίκτη είναι απίστευτο να ζει».

Μοιρασμένος μεταξύ των δύο συλλόγων, ο Σισέ θυμήθηκε ωστόσο την προσκόλλησή του στον Παναθηναϊκό. «Να παίζεις στον Παναθηναϊκό; Είναι εξαιρετικό! Αυτά είναι συναισθήματα σπάνια τα βιώνει κανείς. Είναι εντελώς τρελό για κάποιον που δεν είναι Έλληνας, που φτάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς να το ξέρει και φεύγει με αποσκευές γεμάτες αγάπη, χαρά και υπέροχες αναμνήσεις. Είναι πραγματικά μια εμπειρία για την οποία δεν μετανιώνω καθόλου. Σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τη Μαρσέιγ.».

Θυμίζουμε ότι ο Σισέ, φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για δύο σεζόν, σημειώνοντας 55 γκολ σε 89 αγώνες και κατακτώντας το νταμπλ του 2010 με το “τριφύλλι” στο στήθος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.