ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έγινε το μπαμ: Στον Παναθηναϊκό η Σταμολάμπρου!

Μια άκρως σημαντική κίνηση ολοκλήρωσε η ομάδα μπάσκετ των Γυναικών του Παναθηναϊκού, με τις πράσινες να ντύνουν στα πράσινη την Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου. Καθοριστικός ο ρόλος της Λολίτας Λύμουρα, οικονομική υπέρβαση από Μαλακατέ - Βρανόπουλο.

Έγινε το μπαμ: Στον Παναθηναϊκό η Σταμολάμπρου!

Μεταγραφική βόμβα από τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ Γυναικών. Οι πράσινοι έντυσαν στα πράσινα την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, που μέχρι πέρυσι και για πολλά χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Η πράσινη διοίκηση των Μαλακατέ – Βρανόπουλου έκαναν άλλη μία οικονομική υπέρβαση, με την Λολίτα Λύμουρα να αναλαμβάνει τις επαφές και να παίζει μείζονα ρόλο στο να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Στο τριφύλλι κινήθηκαν με υπομονή και στο τέλος έπεισαν την έμπειρη γκαρντ, η οποία έρχεται για να ανεβάσει κι άλλο επίπεδο. Μεταγραφές ουσίας από τις πράσινες, με την Λολίτα Λύμουρα να βοηθάει άρδην.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 211.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.