ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκ: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από τα επεισόδια στην Ν. Φιλαδέλφεια με τους οπαδούς της Ντιναμό!

Τραγικά είναι τα νέα, με 22χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ να χάνει τη ζωή του σε επεισόδια με οπαδούς της Ντιναμό έξω από την «Opap Arena».

Σοκ: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από τα επεισόδια στην Ν. Φιλαδέλφεια με τους οπαδούς της Ντιναμό!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 22χρονο οπαδό της ΑΕΚ, που μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, βαριά τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο και παρά την σκληρή μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκαν και άλλοι τραυματίες από την δολοφονική επίθεση των Κροατών και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αφού το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.