ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παλάσιος: «Θα κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για τη Μαρσέιγ-Οι φίλαθλοι μας δεν έφυγαν ποτέ από δίπλα μας»

Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος αναφέρθηκε στο κίνητρο του Παναθηναϊκού, ενώ σχολίασε και το θλιβερό συμβάν με τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ.

Παλάσιος: «Θα κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για τη Μαρσέιγ-Οι φίλαθλοι μας δεν έφυγαν ποτέ από δίπλα μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεμπάστιαν Παλάσιος στη Συνέντευξη Τύπου:

-Πολύ σημαντικό παιχνίδι, με τη Μαρσέιγ να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί. Πόσο πιστεύετε στην πρόκριση;

«Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι μεγάλη ομάδα. Έχουμε παρακολουθήσει τη Μαρσέιγ σε βίντεο και θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής για να πάρουμε τη νίκη».

-Η πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους σας κάνει να νιώθετε πιο πολύ «ελεύθεροι» στο παιχνίδι σας; «Νομίζουμε ότι έχουμε μια ικανή ομάδα που μπορεί να παίξει με τον οποιονδήποτε. Θα κυνηγήσουμε το παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να τα κάνουμε όλα σωστά και να παίξουμε στο Champions League»

-Ένα σχόλιο για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ

«Δυστυχώς είναι θλιβερό και απογοητευτικό. Δυστυχώς συμβαίνει παντού. Θέλω να δώσω κουράγιο στην οικογένεια του θύματος, κουράγιο στην ΑΕΚ και να ευχηθώ να μην υπάρξουν άλλα θύματα»

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.963 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Τι γνωρίζετε για τον αντίπαλο και σε ποιους παίκτες πρέπει να δώσετε προσοχή;

«Είδαμε διαφορα βίτνεο. Γνωρίζω τους παίκτες της. Έχει πολύ καλούς παικτες είναι πολύ καλίος αντίπαλος. Δεν πρέπει να ξεχνούν ότι θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό και ότι θα τους βάλουμε δύσκολα. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και την πρόκριση»

-Για τη Λεωφόρο και την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στις κερκίδες

«Οι φίλαθλοι μας δεν μας άφησαν ποτέ. Είναι πάντα δίπλα μας. Αποτελούν μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Μας δίνουν ενέργεια και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% για να τους το ανταποδώσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.