Ποδόσφαιρο

Πέρεθ για τη δολοφονία στη Φιλαδέλφεια: «Πρέπει να σταματήσει αυτό, συλλυπητήρια στην οικογένεια»

Πέρεθ για τη δολοφονία στη Φιλαδέλφεια: «Πρέπει να σταματήσει αυτό, συλλυπητήρια στην οικογένεια»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ρούμπεν Πέρεθ, μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ με 1-0 μίλησε για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Φιλαδέλφεια και τόνισε πως πρέπει επιτέλους να σταματήσουν αυτές οι καταστάσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ρούμπεν Πέρεθ στην Cosmote TV:

«Αυτό που κοιτάω είναι να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες κάποιες φορές βγαίνει κάποιες όχι.

Είχαμε προετοιμαστεί για να παίξουμε ένας εναντίον ενός. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, έχουμε να παίξουμε κόντρα σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο και θέλουμε την πρόκριση»

Για τον αδικοχαμένο Μιχάλη: «Σε αυτές τις καταστάσεις το ποδόσφαιρο είναι δεύτερο. Το ποδόσφαιρο αποτελεί χαρά και γιορτή, να έρχονται οικογένειες στο γήπεδο, έχουμε αρκετές δυσκολίες αυτά πρέπει να σταματήσουν. Σαν αρχηγός του Παναθηναϊκού και σα σύλλογος θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version