ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υποδειγματική η συμπεριφορά του κόσμου – Τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη

Υποδειγματική συμπεριφορά από τον κόσμο του Παναθηναϊκού καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Μαρσέιγ. Τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ πριν τη σέντρα του αγώνα.

Υποδειγματική η συμπεριφορά του κόσμου - Τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού σήμερα ήταν άψογος καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα σήμερα.

Οσοι πήγαν στην Λεωφόρο τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη, που δολοφονήθηκε βάναυσα πριν από δύο μέρες έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή με τον κόσμο του τριφυλλιού να τιμάει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη ενός παιδιού που δολοφονήθηκε . Καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα η Λεωφόρος δεν είχε τον παλμό που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, διότι κανείς δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό του το τραγικό συμβάν.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.917 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.