ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η εντολή της ΕΛ.ΑΣ. για το κονβόι των Κροατών χούλιγκαν: «Ασ’ τους, πάνε να κοιμηθούν»

Ενδεικτική των τραγικών χειρισμών της Αστυνομίας είναι η εντολή που φέρεται να δόθηκε από ανώτατους αξιωματικούς για την αντιμετώπιση της πορείας των Κροατών χούλιγκαν.

Η εντολή της ΕΛ.ΑΣ. για το κονβόι των Κροατών χούλιγκαν: «Ασ’ τους, πάνε να κοιμηθούν»

Νέες πληροφορίες για την κάκιστη διαχείριση που έγινε από πλευράς των ελληνικών Αρχών στην επιδρομή των Κροατών έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ανώτατοι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. είχαν τη βεβαιότητα ότι το κονβόι θα κατέληγε για διανυκτέρευση στα στέκια Ελλήνων οπαδών στο κέντρο της Αθήνας και γι’ αυτόν τον λόγο δεν εμποδίστηκε η πορεία του προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

τάγμα θανάτου»" />

«Ας’ τους… Πάνε να κοιμηθούν», είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου, που αναφέρει:

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτή φαίνεται ότι ήταν -όπως αποκαλύπτεται από όσα συνέβησαν στα διόδια της Ελευσίνας και όχι μόνο- η μοιραία καθησυχαστική κεντρική εντολή που είχε δοθεί στις αστυνομικές δυνάμεις επιφορτισμένες με τη διαχείριση της πορείας των 120 Κροατών χούλιγκαν που προκάλεσαν την αιματοχυσία το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια». Η συγκεκριμένη πεποίθηση φέρεται να μεταδόθηκε και στους αστυνομικούς στο πεδίο, οπότε δεν υπήρξε προσπάθεια για μπλοκάρισμα των χούλιγκαν -έστω και στα τελευταία χιλιόμετρα πριν από την πρωτεύουσα, στα διόδια της Ελευσίνας, όπου φαίνεται να βρίσκονταν κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις, πέραν αυτών που είναι γνωστές σήμερα. «Η ΕΛ.ΑΣ. είχε χάσει τα ίχνη της αυτοκινητοπομπής από τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς μέχρι το Κιάτο, όπου εντοπίστηκε πρώτη φορά, χωρίς να είναι βέβαιο αν μέχρι εκεί η πορεία των κροατικών ΙΧ ήταν ενιαία ή υπήρξε παραπλανητική διάσπασή τους προκειμένου να μην εντοπίζονται εύκολα, αλλά και για την ευχερέστερη διέλευσή τους από τα διόδια», αναφέρει επίσης η εφημερίδα.

«Ας’ τους… Πάνε να κοιμηθούν», είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου, που αναφέρει:

«Αυτή φαίνεται ότι ήταν -όπως αποκαλύπτεται από όσα συνέβησαν στα διόδια της Ελευσίνας και όχι μόνο- η μοιραία καθησυχαστική κεντρική εντολή που είχε δοθεί στις αστυνομικές δυνάμεις επιφορτισμένες με τη διαχείριση της πορείας των 120 Κροατών χούλιγκαν που προκάλεσαν την αιματοχυσία το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Η συγκεκριμένη πεποίθηση φέρεται να μεταδόθηκε και στους αστυνομικούς στο πεδίο, οπότε δεν υπήρξε προσπάθεια για μπλοκάρισμα των χούλιγκαν -έστω και στα τελευταία χιλιόμετρα πριν από την πρωτεύουσα, στα διόδια της Ελευσίνας, όπου φαίνεται να βρίσκονταν κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις, πέραν αυτών που είναι γνωστές σήμερα.

«Η ΕΛ.ΑΣ. είχε χάσει τα ίχνη της αυτοκινητοπομπής από τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς μέχρι το Κιάτο, όπου εντοπίστηκε πρώτη φορά, χωρίς να είναι βέβαιο αν μέχρι εκεί η πορεία των κροατικών ΙΧ ήταν ενιαία ή υπήρξε παραπλανητική διάσπασή τους προκειμένου να μην εντοπίζονται εύκολα, αλλά και για την ευχερέστερη διέλευσή τους από τα διόδια», αναφέρει επίσης η εφημερίδα.

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.