ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των έργων – Μπαίνει ο νέος χλοοτάπητας (Vid)

Τα έργα στο ΟΑΚΑ προχωρούν και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας.

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των έργων - Μπαίνει ο νέος χλοοτάπητας (Vid)

Ένα ιδιαίτερα κοστοβόρο έργο που ανέλαβε εξ΄ολοκλήρου το τριφύλλι, που αποφάσισε να το κάνει μ΄ έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει σε ελληνικό γήπεδο.

Για δύο ημέρες λοιπόν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και τοποθετήθηκε έναν υπερσύγχρονο αποστραγγιστικό σύστημα, που θα βοηθήσει και τον νέο χλοοτάπητα ενώ φυσικά αφαιρέθηκε ο παλιός.

Μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να τοποθετηθεί ο καινούργιος που έρχεται από την Ιταλία και με βάση το χρονοδιάγραμμα το γήπεδο θα είναι έτοιμο για χρήση από τις 17 Αυγούστου και μετά. Θυμίζουμε ότι τα ευρωπαϊκά του ματς το τριφύλλι από εδώ και πέρα θα τα δώσει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.