ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ο Ιερεθουέλο αντικαταστάτης του Επ στον Παναθηναϊκό!

Ο Αγκίρε Ιερεθουέλο όπως όλα δείχνουν θα είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τη θέση του πασαδόρου μετά και την ξαφνική αποχώρηση του Ντέρεκ Επ από την ενεργό δράση!

Ο Ιερεθουέλο αντικαταστάτης του Επ στον Παναθηναϊκό!

Κινήθηκε γρήγορα και βρήκε τον αντικαταστάτη του Ντέρεκ Επ ο Παναθηναϊκός.

Λίγες ημέρες μετά την απρόσμενη εξέλιξη με την αποχώρηση του Καναδού, ο οποίος αποφάσισε να παραμείνει στη χώρα του και να μη συνεχίσει το βόλεϊ σε ηλικία 25 ετών, οι “πράσινοι” βρήκαν τον αντικαταστάτη του!

Πρόκειται για τον πολύπειρο Κουβανό, Αγκίρε Ιερεθουέλο ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Φοίνικα Σύρου με τη φανέλα του οποίου αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο η κακή κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των “πειρατών” φαίνεται ότι δεν θα τους επιτρέψει να συμμετάσχουν στη Volley League της επόμενης σεζόν.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.218 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο Παναθηναϊκός αναμένεται τις επόμενες ημέρες, να βοηθήσει τον Ιερεθουέλο να “σπάσει” το συμβόλαιο του με τον Φοίνικα και να ντυθεί στα “πράσινα”.

Μάλιστα στον Παναθηναϊκό ο 36χρονος Κουβανός θα “σμίξει” ξανά με τον Ανδρέα Φράγκο με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Φοίνικα Σύρου.

Ασταμάτητος» Ιερεθουέλο" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.