ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανάρτηση με νόημα του Μάικ Τζέιμς για το μέλλον του!

Όλα όσα ανέφερε ο Μάικ Τζέιμς.

Ανάρτηση με νόημα του Μάικ Τζέιμς για το μέλλον του!

Μπορεί ο Μάικ Τζέιμς να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό αλλά πλέον έχει γίνει το πιο hot όνομα του μεταγραφικού παζαριού. Οι φημολογίες είναι κάθε μέρα όλο και πιο έντονες με τον ίδιο όμως να μη δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για όσα γράφονται και όσα λέγονται.

Το μόνο που κάνει είναι να… σχολιάζει ότι εκείνος θεωρεί ενδιαφέρον.

«Θα πω αυτό. Βλέπω πολλά άσχημα photoshops εκεί έξω» έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό που για ακόμα μία φορά δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα να τα βάλει με τον οποιονδήποτε.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 38.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.