ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

H αποκάλυψη του Ποτσέκο για Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό

Aποκαλύψεις αναφορικά με τις συζητήσεις που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έκανε μέσω δηλώσεων που παραχώρησε ο Τζανμάρκο Ποτσέκο.

H αποκάλυψη του Ποτσέκο για Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό

Σε άκρως ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προχώρησε ο Τζανμάρκο Ποτσέκο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Basketnews.

O Iταλός τεχνικός είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για την τεχνική ηγεσία, ωστόσο είχε απαντήσει αρνητικά εξαιτίας της πρόσφατης γέννησης της κόρης του.

Ωστόσο σε συνέντευξη του αποθέωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την ειλικρίνεια του κατά την περίοδο της μεταξύ τους επικοινωνίας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο BasketNews: «Ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν απίστευτα αληθινός, ειλικρινής, απίστευτος. Ένας πραγματικά εξαιρετικός άνθρωπος. Λυπήθηκα που αρνήθηκα την προσφορά γιατί δύο μέρες αργότερα γεννήθηκε η κόρη μου.

Αλλά στο τηλεφώνημα που είχαμε, μου είπε την αλήθεια για όλα. Ότι θα ξόδευε πολλά χρήματα φέτος, ότι θα έπαιρνε τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη — και αυτό έκανε με τον Εργκίν Αταμάν. Ήταν απλώς θέμα χρόνου, και τον ευχαριστώ. Έχω μία υπέροχη ανάμνησή του, από εκείνο το τηλεφώνημα και πώς μου φέρθηκε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.