ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι και οι 40 κατηγορούμενοι του δευτέρου γκρουπ

Την προφυλάκιση και των 40 συλληφθέντων οπαδών του δευτέρου γκρουπ που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στα θλιβερά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας προχώρησαν οι Αρχές, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 70!

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι και οι 40 κατηγορούμενοι του δευτέρου γκρουπ

Η διαδικασία θα συνεχιστεί και την Κυριακή με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για τα αιματηρά έκτροπα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου και τον άγριο θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Ήδη από χθες έχουν κριθεί προφυλακιστέοι 30 χούλιγκαν (28 Κροάτες, 1 Έλληνας και 1 Αλβανός) για το φονικό επεισόδιο και τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα η 2η ομάδα κατηγορούμενων ενώ αύριο Κυριακή θα απολογηθούν και οι τελευταίοι που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι και οι 30 πρώτοι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, η κηδεία του οποίου πραγματοποιήθηκε χθες στην Ελευσίνα σε κλίμα οδύνης.

Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά
Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά 99.673 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.