ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: To «ευχαριστώ» του Ερασιτέχνη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού με την οποία επισημοποιεί ότι οι ομάδες βόλεϊ θα εδρεύουν από τη νέα σεζόν στο Μετς, ο Ερασιτέχνης θέλησε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση του προπονητηρίου του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: To «ευχαριστώ» του Ερασιτέχνη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Στο Μετς θα εδρεύουν τα τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού από τη νέα σεζόν όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης.

Ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε συμφωνία με την ΚΑΕ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκειμένου οι δυο ομάδες να προπονούνται στο κλειστό του ΟΑΚΑ το οποίο παρέχει καλύτερες συνθήκες. Στο γήπεδο που ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου Αθηναίων θα πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιωτικές εργασίες στους εσωτερικούς χώρους ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν με καλές προϋποθέσεις επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση του προπονητηρίου στο ΟΑΚΑ.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνδράμει σημαντικά ώστε οι ομάδες μας στο βόλεϊ ανδρών και στο βόλεϊ γυναικών να έχουν στο υψηλότερο επίπεδο την καθημερινότητα τους και την προετοιμασία τους για τους αγώνες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.