ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραγωδία στην πλατεία Αττικής: Νεκρός δημοσιογράφος μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του

Σοκ στον χώρο των μέσων ενημέρωσης προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην πλατεία Αττικής.

Τραγωδία στην πλατεία Αττικής: Νεκρός δημοσιογράφος μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι πυροσβέστες που εισήλθαν στο διαμέρισμα εντόπισαν νεκρό έναν 37χρονο. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, το θύμα είναι δημοσιογράφος που απασχολείται σε όμιλο πανελλαδικής εμβέλειας.

Από την κουζίνα ξεκίνησε η φωτιά Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε κατά τις 8:00 για τη φωτιά στο διαμέρισμα που βρίσκεται σε πρώτο όροφο, επί της οδού Αιγέως.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο σημείο βρήκαν τον δημοσιογράφο πεσμένο στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του. Τον απομάκρυναν από το διαμέρισμα και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο «Γεννηματάς». Παρά ταύτα, ήταν ήδη νεκρός.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Πυροσβεστική επισημαίνει ότι την ώρα που έφτασε στο διαμέρισμα δεν ήταν ενεργή η φωτιά γι’ αυτό και δεν έγινε κατάσβεση. Ο δημοσιογράφος έφερε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι εκτεταμένα. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την κουζίνα. Εικάζεται ότι είχε βάλει να μαγειρέψει, όμως αποκοιμήθηκε.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τον νεκρό δημοσιογράφο

Στη ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική τονίζεται ότι «σορός άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, εντός του οποίου υπήρχαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, η οποία είχε κατασβησθεί προ αφίξεως της Υπηρεσίας μας, που ειδοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της πλατείας Αττικής του δήμου Αθηναίων. Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Δείτε το tweet της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στην Πλατεία Αττικής:

Πηγή: iefimerida.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.