ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Δεν πάει στο Μουντομπάσκετ και πιάνει άμεσα δουλειά ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, θα δώσει το "παρών" ο Κώστας Αντετοκούνμπο, καθώς "κόπηκε" από τις επιλογές της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ.

Παναθηναϊκός: Δεν πάει στο Μουντομπάσκετ και πιάνει άμεσα δουλειά ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, από την πρώτη κιόλας ημέρα θα ενσωματωθεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ, δεν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού είχε υποβληθεί σε επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο και μετά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως δεν προλαβαίνει να είναι σε επαρκή κατάσταση για να βοηθήσει την ελληνική ομάδα.

Έτσι ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα τεθεί από νωρίς στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν, εκεί όπου θα είναι και ο Κώστας Σλούκας ο οποίος έχει πάρει την απόφαση να μην δώσει το “παρών” στους αγώνες της Ελλάδας. Αντίθετα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού που όπως όλα δείχνουν, θα ταξιδέψουν στα ασιατικά παρκέ, είναι ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Λούκα Βιλντόσα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Ντίνος Μήτογλου καθώς και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης/

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.