ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκού: Oριστική η συμφωνία με τον Ιερεθουέλο

Σε συμφωνία με τον Αγκίρε Ιερεθουέλο ήρθε ο Παναθηναϊκός, αντικαθιστώντας άμεσα τον Ντέρεκ Επ στη θέση του πασαδόρου, με μοναδική εκκρεμότητα που απομένει να είναι η αποδέσμευση του από τον Φοίνικα.

Παναθηναϊκού: Oριστική η συμφωνία με τον Ιερεθουέλο

Τελείωσε θετικά του πασαδόρου στον Παναθηναϊκό! Μια εβδομάδα μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Ντέρεκ Επ, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από το βόλεϊ σε ηλικία 25 ετών, οι «πράσινοι» κατάφεραν να καλύψουν το κενό άμεσα καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Αγκίρε Ιερεθουέλο!

Ο Κουβανός ήταν εκ των υποψηφίων για την αντικατάσταση του Καναδού και έτσι μετά από ταχύτατες διαπραγματεύσεις, η συμφωνία επήλθε και ο έμπειρος πασαδόρος ντύνεται στα «πράσινα» για τη νέα σεζόν.

Η μοναδική εκκρεμότητα που έχει απομείνει είναι η λύση του συμβολαίου του 36χρονου παίκτη με τον Φοίνικα, αφού οι «πειρατές» εξαιτίας της κακής οικονομικής τους κατάστασης, δεν είναι απίθανο να μη δηλώσουν συμμετοχή στη Volley League της νέας σεζόν.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο Παναθηναϊκός «βουλώνει» μια τρύπα στο ρόστερ του με τον Ιερεθουέλο να πλαισιώνει τον επίσης νεοαποκτηθέντα, Σταύρο Κασσαμπαλή στη θέση του πασαδόρου, ο οποίος μόλις βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Φοίνικα θα ανακοινωθεί και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Ασταμάτητος» Ιερεθουέλο" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.