Μπάσκετ

To μήνυμα του Βιλντόσα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ενθουσιασμένος που θα είμαι στο ΟΑΚΑ» (Vid)

Μέσο βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Λούκα Βιλντόσα, έστειλε... μήνυμα στον κόσμο του "τριφυλλιού" προκειμένου να δώσουν βροντερό "παρών" στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αδημονεί να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, ώστε να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται μετά και τα απανωτά μεταγραφικά “μπαμ”!

Το “τριφύλλι” μετά τις προσθήκες του Κώστα Σλούκα, του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, του Λούκα Βιλντόσα και του Ματίας Λεσόρ, έχουν… ζεσταθεί αφού ο πήχης έχει ανέβει αρκετά ψηλά.

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες μάλιστα η “πράσινη” ΚΑΕ έβγαλε τα εισιτήρια διαρκείας, ποντάροντας πολλά στην παρουσία του κόσμου, ως έκτο παίκτη στην προσπάθεια των παικτών του Εργκίν Αταμάν.

Έτσι μέσω μηνύματος που δημοσιεύθηκε από την ΚΑΕ, ο Λούκα Βιλντόσα απέστειλε το δικό του “κάλεσμα” στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

«Γεια σας, είμαι ο Λούκα Βιλντόζα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα σας γνωρίσω, να μοιραστώ όλα αυτά μαζί σας, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, και ανυπομονώ για το ξεκίνημα της σεζόν!».

Exit mobile version