ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιλένα: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός-Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε»

Ως τελικό χαρακτήρισε την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ ο Τόνι Βιλένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου , με τον Ολλανδό να χαρακτηρίζει ως μεγάλη ομάδα τον Παναθηναϊκό.

Βιλένα: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός-Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε»

Ο Ολλανδός κεντρικός μέσος τόνισε πως το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό και πρέπει η ομάδα του να το δει σαν τελικό. Πρέπει να βγει στο γήπεδο και να αγωνιστεί όπως αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόνι Βιλένα: Για το κίνητρο: “Αρχικά, νομίζω ότι αύριο είναι ένα νέο παιχνίδι, σαν τελικός για εμάς και πρέπει να συνεχίσουμε από όπου σταματήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση: “Αυτό που είπα και πριν. Είναι ένα νέο παιχνίδι, νέα ατμόσφαιρα, παίζουμε εκτός έδρας, αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, έχει εμπειρία και πρέπει να τα καταφέρουμε ως ομάδα”.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.