ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Απόβαση…. πρόκρισης στη Μασσαλία

Ο Παναθηναϊκός έχει απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 1HD) ραντεβού με την ιστορία του καθώς αντιμετωπίζει στο "Βελοντρόμ" τη Μαρσέιγ, στη ρεβάνς του 1-0 της Λεωφόρου.

Παναθηναϊκός: Απόβαση.... πρόκρισης στη Μασσαλία

Ώρα πρόκρισης στη Μασσαλία!

Ο Παναθηναϊκός μετά το 1-0 της Λεωφόρου με το γκολ του Μπερνάρ στο 83′ αντιμετωπίζει απόψε (22:00, Cosmote Sport 1) τη Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ” με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα του δώσει την πρόκριση στα playoffs του UEFA Champions League, εκεί όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον περιμένει η πορτογαλική Μπράγκα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Σέρβο τεχνικό να δηλώνει ότι η ιστορία του “τριφυλλιού” δημιουργεί… συνθήκες υπέρβασης.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι “πράσινοι” προπονήθηκαν στο πανέμορφο γήπεδο της Μαρσέιγ το απόγευμα της Δευτέρας και είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει τους “πολεμιστές” του έτοιμους για μια ακόμη εποποιία.

“Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” και έτσι στο χορτάρι αναμένεται να δούμε τους ίδιους έντεκα οι οποίοι αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση της προηγούμενης Τετάρτης.

Συγκεκριμένα ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, με τους Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ στην άμυνα. Πέρεθ και Βιλένα στον άξονα με τον Τζούριτσιτς μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, ενώ τον Σπόραρ που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, θα πλαισιώνουν ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς και ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο πολύπειρος Άγγλος Μάικλ Όλιβερ, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπερτ και Κουκ, ενώ τέταρτος ο Μάντλεϊ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.