ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Υπογράφει μέχρι το 2025 στον Παναθηναϊκό ο Αράο – Στα 2,5 εκατ. το deal με Φενέρ»

Συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ο Γουίλιαν Αράο σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, ο οποίος επιπροσθέτως αναφέρει ότι το deal με τη Φενέρμπαχτσε έκλεισε στα 2,5 εκατ. ευρώ!

«Υπογράφει μέχρι το 2025 στον Παναθηναϊκό ο Αράο - Στα 2,5 εκατ. το deal με Φενέρ»

Ως δεδομένη παρουσιάζεται από τα διεθνή ΜΜΕ η μετακίνηση του Γουίλιαν Αράο στον Παναθηναϊκό!

Μετά τα διαδοχικά tweets του Τούρκου δημοσιογράφου Γιαγκίζ Σαμπουντζίογλου, ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας τη συγκεκριμένη είδηση, και ο Νικολό Σκίρα κάνει το δικό του ρεπορτάζ!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε, τα βρήκαν στα 2,5 εκατ. ευρώ για τον Αράο, ο οποίος μάλιστα, όπως υποστηρίζει θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με το “τριφύλλι”.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος χαφ έχει αποφασιστεί ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης μετά από μια σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η συμφωνία! Ο Ουίλιαν Αράο φεύγει από την Φενέρμπαχτσε για να υπογράψει για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα πληρώσει € 2,5 εκατομμύρια στη Φενέρ. Συμβόλαιο μέχρι το 2025 για τον παίκτη, ο οποίος προτίμησε να μείνει στην Ευρώπη και μετά να επιστρέψει στη Βραζιλία.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.