ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Γουίλιαν Αράο: «Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους»

Στην Αθήνα προσγειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, Γουίλιαν Αράο, ο οποίος θα αποτελέσει την έβδομη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Γουίλιαν Αράο: «Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους»

Πάτησε Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Γουίλιαν Αράο!

Ο 31χρονος αμυντικός χαφ, έφτασε στη χώρα μας το βράδυ της Τετάρτης με πτήση από την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στο “τριφύλλι” από τη Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ο οποίος αποχώρησε από τον τουρκικό σύλλογο έπειτα από μια σεζόν παρουσίας, θα βρεθεί την Πέμπτη στα γραφεία του Παναθηναϊκού, ώστε να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο Παναθηναϊκός προσθέτει στο κέντρο του έναν άκρως ποιοτικό χαφ, ο οποίος πέραν των εξαιρετικών ανασταλτικών αρετών που διαθέτει, πρόκειται να βοηθήσει αρκετά και στο δημιουργικό κομμάτι αφού διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γουίλιαμ Αράο ανέφερε: «Πραγματικά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με αυτή τη φανέλα και θέλω να χαιρετήσω τους φιλάθλους μας.

Έψαχνα μια μεγάλη ομάδα και ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες, οι οποίοι ξέρουν και θέλουν να κατακτήσουν τίτλους. Επομένως, η απόφασή μου ήταν εύκολη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.