ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Στο πιο τρελό σας όνειρο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Panathinaikos που επέστρεψε στην Ευρώπη σκορπίζοντας χαρά στους φίλους του και αφήνοντας αγάλματα τους οπαδούς της Μαρσέιγ και τους εγχώριους εχθρούς του.

Στο πιο τρελό σας όνειρο!

Πέρασαν πολλά χρόνια. 13 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που ο Παναθηναϊκός έζησε τέτοια πρόκριση σαν και αυτή κόντρα στην Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ. Τότε ήταν η Ρόμα, τώρα ήταν η Μαρσέιγ. Τότε ο Παναθηναϊκός ήταν μία ομάδα έτοιμη με τρομερή ποιότητα σε όλες τις γραμμές, τώρα ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα, που τώρα χτίζεται για την Ευρώπη.

Η πρόκριση αυτή είναι μία από τις κορυφαίες στην ιστορία του Παναθηναϊκού με βάση τον αντίπαλο, την έδρα-κόλαση και το γεγονός, ότι η ομάδα έλειπε για πολλά χρόνια από την Ευρώπη. Τώρα, όμως, ο Panathinaikos επέστρεψε. Χθες έδωσε μεγάλη χαρά στα εκατομμύρια φίλων του στην Ελλάδα και τον κόσμο, άφησε αγάλματα στο Βελοντρόμ 67.000 οπαδούς της Μαρσέιγ και στην Ελλάδα τους εγχώριους εχθρούς του, που ήταν χθες βράδυ Μαρσέιγ και έμειναν με την… όρεξη.

Ο Φωτάρας, ο Μπρινιόλι και τα άλλα παιδιά με την καθοδήγηση του στρατηγού Ιβάν γύρισαν από την κόλαση του 2-0 του πρώτου ημιχρόνου στο παράδεισο των πέναλτι. Εκεί που και οι πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού ευστόχησαν και ο Μπρινιόλι έπεσε σωστά και απέκρουσε το πέναλτι του Γεντουζί, που με το χέρι του μας έδειχνε στην Λεωφόρο, ότι θα τα πούμε στη ρεβάνς και τα είπαμε…

Γκρέμισε σε τρεις μήνες, ότι έχτιζε δύο χρόνια!
Γκρέμισε σε τρεις μήνες, ότι έχτιζε δύο χρόνια! 1.562 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή η ομάδα, όπως σωστά είπε ο Ιωαννίδης δεν έχει ταβάνι, διότι οι μεταγραφές του καλοκαιριού έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα, αλλά κανείς δεν έχει παίξει πάνω από το 30-40%, που μπορεί. Λίγο η προσαρμογή, λίγο ότι κάποιοι δεν έκαναν προετοιμασία, οπότε καταλαβαίνετε πόσο καλύτερη θα είναι η ομάδα απ’ότι είναι σήμερα.

Ο Panathinaikos θα κάνει πάλι χαρούμενες τις εβδομάδες μας και το ΟΑΚΑ θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Τα καλύτερα έρχονται και τώρα το μυαλό στην πολύ δύσκολη Μπράγκα, που είναι ένα μεγάλο εμπόδιο. Μπορεί να μην έχει την φανέλα της Μαρσέιγ, αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα καλύτερη σαν σύνολο και χρειάζεται και δεύτερη υπέρβαση για να παίξει η ομάδα στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ.

Πως το λέει το σύνθημα «στο πιο τρελό σας όνειρο»…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.