ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια με Μπράγκα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τον τρόπο που οι φίλοι του τριφυλλιού θα κάνουν τις αιτήσεις τους για εισιτήριο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράγκα - Μέχρι αύριο οι αιτήσεις.

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια με Μπράγκα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τον τρόπο που οι φίλοι του τριφυλλιού θα κάνουν τις αιτήσεις τους για εισιτήριο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράγκα – Μέχρι αύριο οι αιτήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Braga για τα play off του Champions League θα υπάρχει διαθέσιμος αριθμός εισιτηρίων για τις ανάγκες του κόσμου της ομάδας μας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως αύριο, Παρασκευή 18 Αυγούστου, στις 11 π.μ. να αποστείλουν e-mail στο [email protected] γνωστοποιώντας τις εξής πληροφορίες:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πλήθος εισιτηρίων που επιθυμούν.

Ονοματεπώνυμο, αριθμός Διαβατηρίου ή Ταυτότητας για κάθε άτομο που επιθυμεί εισιτήριο.

Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και τηλέφωνο επικοινωνίας του φιλάθλου που θα χρεωθεί τη συναλλαγή. Σ ύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας της UEFA, θα χρειαστεί να μας παράσχετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνησή σας και συγκεκριμένα ημερομηνία και ώρα αναχώρησης και επιστροφής, αριθμούς πτήσεων, πληροφορίες σχετικά με πτήση μετάβασης (εάν υπάρχει), ξενοδοχείο διαμονής

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 20€ και για την πληρωμή/παραλαβή θα ενημερωθείτε μέσω email.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.