ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΗΧΟ: Έτσι περιέγραψε Κύπριος σπίκερ το έπος του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία (Αud)

Aκούστε πως περιέγραψε την επική πρόκριση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μαρσέιγ, ο Κύπριος δημοσιογράφος, Γιώργος Λεωνίδου.

ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΗΧΟ: Έτσι περιέγραψε Κύπριος σπίκερ το έπος του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία (Αud)

Έχουν περάσει δύο ημέρες από τη μεγάλη ευρωπαϊκή νύχτα του Παναθηναϊκού και την πρόκριση επί της Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ” στη διαδικασία των πέναλτι και οι οπαδοί του “τριφυλλιού” ετοιμάζονται για τη μεγάλη απόβαση στην Μπράγκα!

Κανείς ωστόσο δεν θα ξεχάσει το έπος της Μασσαλίας και τις αντιδράσεις που είχε μετά την πρόκριση ιδίως όταν ακούσει την επική περιγραφή του Κύπριου δημοσιογράφου, Γιώργου Λεωνίδου, ο οποίος μετέδωσε το θρίλερ του ¨”Βελοντρόμ” για λογαριασμό του «Cablenet Sports».

Απίθανες ατάκες για τον Φώτη Ιωαννίδη που δεν… “χαμπαριάζει Χριστό” αλλά και συνολικά για τη διαδικασία των πέναλτι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 40.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δυνατά τον ήχο και απολαύστε το έπος του Βελοντρόμ δια στόματος, Γιώργου Λεωνίδου:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.