ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Μπράγκα

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από σήμερα τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Μπράγκα, στο πλαίσιο των Playoffs του Champions League.

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Μπράγκα

To OAKA γεμίζει ξανά! Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση επί της Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ” είναι έτοιμος να κάνει ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπράγκα προκειμένου να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League.

Έτσι μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης, ακολούθησε και εκείνη για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, στην οποία διευκρινίζεται ότι τα εισιτήρια θα τεθούν στην κυκλοφορία από το μεσημέρι της Παρασκεύης (18/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα των play off του Champions League με αντίπαλο τη Μπράγκα στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (29/8, 10 μ.μ.), τα εξής:

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά σήμερα, Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 στις 2 μ.μ.. Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά. Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006281. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο. Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο αποκλειστικά με την πρόσκληση που έχουν εξαργυρώσει και όχι με την επίδειξη του εισιτήριου wallet, το οποίο δεν ισχύει για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.