ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το… timelapse από την εντυπωσιακή αλλαγή στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ (Vid)

Το ΟΑΚΑ άλλαξε ριζικά και είναι έτοιμο να υποδεχθεί και πάλι τον Παναθηναϊκό για τις μεγάλες του ευρωπαϊκές βραδιές. Δείτε το... timelapse από τις εργασίες στον χλοοτάπητα.

Παναθηναϊκός: Το... timelapse από την εντυπωσιακή αλλαγή στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ (Vid)

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας και πάλι το ΟΑΚΑ ως έδρα.

Οι “πράσινοι” θα φιλοξενήσουν στις 29 Αυγούστου την Μπράγκα για τα Playoffs του Champions League, σε έναν αγωνιστικό χώρο ριζικά ανανεωμένο, ο οποίος άλλαξε έπειτα από πρωτοβουλία της διοίκησης προκειμένου να φιλοξενήσει τα ευρωπαϊκά ματς του “τριφυλλιού”.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του οποίου παρουσιάζεται σε… fast forward η εξέλιξη των έργων στο Ολυμπιακό ΣΤάδιο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.949 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.