ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φεύγουν με τρελούς ρυθμούς τα εισιτήρια για Μπραγκα-Πάνω από 15χιλ. πωλήσεις

Με τρελούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς της 29ης Αυγούστου με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Φεύγουν με τρελούς ρυθμούς τα εισιτήρια για Μπραγκα-Πάνω από 15χιλ. πωλήσεις

Μεγάλη είναι η δίψα του κόσμου του Παναθηναϊκού για τις δύο επικείμενες αναμετρήσεις με την Μπράγκα για τα playoffs του Champions League.

Η μεγάλη πρόκριση επί της Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ” έχει… ζεστάνει τους οπαδούς του “τριφυλλιού” οι οποίοι θέλουν να δουν και πάλι την ομάδα τους να αγωνίζεται στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λίγες μόλις ώρες μετά την κυκλοφορία των εισιτηρίων ο κόσμος του Παναθηναϊκού δείχνει την… τρέλα του για το “σεντόνι” με αποτέλεσμα να έχουν φύγει περισσότερα από 15.000 μαγικά χαρτάκια.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλοι της ομάδας έσπευσαν μαζικά να αγοράσουν με το που άνοιξε η πλατφόρμα και μάλιστα σε κάποια φάση το σύστημα… κράσαρε λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας.

Με τους ρυθμούς αυτούς λοιπόν είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να εξαλντηθούν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση της 29ης Αυγούστου. Η δίψα του κόσμου του Παναθηναϊκού για επιστροφή της ομάδας στο Champions League μετά από 12 χρόνια είναι μεγάλη και γι΄ αυτό αναμένεται να είναι και δυναμική η παρουσία στον επαναληπτικό με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

Την ίδια στιγμή η πορτογαλική δεν έχει ζητήσει πολλά εισιτήρια, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί θα φέρει στη μνήμη όλων τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του Panathinaikos στο Ολυμπιακό Στάδιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.