ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρατσιστική επίθεση κατά του γιου του Τζιμπρίλ Σισέ σε αναπτυξιακό τουρνουά

Στην καταγγελία ρατσιστικής συμπεριφοράς από παίκτη της U16 της Γιουβέντους προς τον γιο του που παίζει στη Λίβερπουλ προχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ρατσιστική επίθεση κατά του γιου του Τζιμπρίλ Σισέ σε αναπτυξιακό τουρνουά

Ο γιος του Κλέι που αγωνίζεται στην U16 της Λίβερπουλ, δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από παίκτη της Γιουβέντους, κατά τη διάρκεια του τουρνουά Next Generation Trophy. Συγκεκριμένα, ο νεαρός παίκτης της ιταλικής ομάδας αποκάλεσε τον γιο του Σισέ «νέγρο» και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ζητά από τη «Βέκια Σινιόρα» να πάρει αποφάσεις.

Σύμφωνα με την «Il Mattino», ο προπονητής της Γιουβέντους U16 πήγε στα αποδυτήρια τον παίκτη που πρόφερε αυτή τη ρατσιστική προσβολή για να του πει να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη από το θύμα.

Η «Gazzetta dello Sport» διευκρινίζει ότι η ενέργεια έγινε στο φινάλε του αγώνα και ότι ο Κλέι Σισέ, ήταν έτοιμος να φύγει από το γήπεδο μετά από προσβολή. Αλλά ο διαιτητής σφύριξε την ίδια στιγμή τη λήξη, κάτι που προκάλεσε μια στιγμή σύγχυσης. Στη συνέχεια, οι νεαροί παίκτες της Λίβερπουλ αρνήθηκαν να δώσουν τα χέρια με τους αντιπάλους τους, οι οποίοι δεν κατανοούσαν πλήρως την κατάσταση.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μήνυμά του ο Σισέ ανέφερε: «Γιουβέντους καλύτερα να κάνεις κάτι ΤΩΡΑ. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Τώρα αυτό είναι ως εδώ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ εναντίον της Γιουβέντους U16 (ο γιος μου ο Πρίγκιπας Σισέ) ένα παιδί από τη Γιουβέντους αποκάλεσε ένα άλλο από τη Λίβερπουλ «νέγρο». Το staff της Λίβερπουλ έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι. Γιουβέντους, τι θα κάνεις τώρα; Είναι κρίμα. Ένα 15χρονο παιδί. Η Γιουβέντους πρέπει να ενεργήσει αποφασιστικά και τώρα είναι κρίμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.