ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποκαλύψεις Τζέιμς για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο!

Για πρώτη φορά ο Μάικ Τζέιμς πήρε θέση μιλώντας για τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, τη συζήτηση με τον Γιαννακόπουλο και τις πιθανότητες να αποχωρήσει φέτος από τη Μονακό.

Αποκαλύψεις Τζέιμς για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο!

Για πρώτη φορά ο Μάικ Τζέιμς πήρε θέση μιλώντας για τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, τη συζήτηση με τον Γιαννακόπουλο και τις πιθανότητες να αποχωρήσει φέτος από τη Μονακό.

Μιλώντας στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας ο Τζέιμς ανέφερε πως «δεν συμφώνησα με καμία ομάδα, αλλά είχα δεχθεί κρούσεις σχετικά με το μέλλον μου εδώ. Απλώς εξέταζα τις επιλογές μου».

«Δεν ξέρω αν είμαι ακρογωνιαίος λίθος ή μέρος του σχεδιασμού της ομάδας, αλλά μου είπαν ότι θα μείνω, οπότε είμαι εδώ. Δεν πήρα πραγματικά καμία απάντηση, απλώς ότι θα μείνω εδώ για φέτος ή δεν μου επιτρέπεται να φύγω. Όποιο κι αν είναι το σωστό ρήμα, είμαι εδώ. Νομίζω ότι αν δεν είχα μέλλον δεν υπήρχε νόημα να μείνω φέτος. Δεν ήθελα επέκταση συμβολαίου, αλλά κάποιου είδους επικοινωνία για το τι συμβαίνει, αλλά δεν πήρα απάντηση, πέρα από ότι μένω και δεν επιτρέπεται να κοιτάξω προς άλλη ομάδα. Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 40.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Eνώ για την επόμενη χρονιά (2024-25) τόνισε: «Νομίζω πως για αυτή τη σεζόν είμαι εδώ. Το επόμενο καλοκαίρι είμαι ελεύθερος και θα δούμε τι θα γίνει».

Και για τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Δεν ξέρω πόσο δυνατό ήταν αυτό. Εγώ και ο DPG (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) έχουμε μια σχέση. Μιλάμε συχνά. Νομίζω ότι ρώτησε ποια είναι η κατάστασή μου με τη Μονακό. Του είπα ότι δεν πίστευα πως θα φύγω, νόμιζα ότι θα έμενα. Οπότε ουσιαστικά σταμάτησε ακριβώς εκεί. Αν κάποια πράγματα ήταν διαφορετικά θα υπήρχε περισσότερη συζήτηση».

Για τα σενάρια που τον ήθελαν στον Ολυμπιακό: «Όλοι ξέρουν τι μπορώ να προσφέρω στο γήπεδο. Οι φήμες σε μπερδεύουν, οπότε αν υπάρχει μία φήμη ότι θες να πας στον Ολυμπιακό και θες να πας στην Ζάλγκιρις, μπορεί η Ζάλγκιρις να εκνευριστεί και να αποσύρει την προσφορά. Η αξία μου όμως μένει ίδια ανεξάρτητα από τις φήμες».

Για την έλευση του Κέμπα Ουόκερ: «Ήταν δύσκολο με τρεις γκαρντ πέρσι, οπότε με τέσσερις μοιάζει αδύνατο, αλλά υποθέτω ότι θα βρούμε λύση. Θα έχουμε αρκετή πίεση. Δεν ξέρω πώς θα δουλέψει, αλλά έχει ενδιαφέρον. Θα είμαι χαρούμενος αν βοηθήσει και του αρέσει, επειδή έχει συνηθίσει να παίζει διαφορετικό μπάσκετ. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε.

Συζητήσαμε με τον κόουτς, όμως δεν νομίζω ότι αυτός έκανε αυτή τη μεταγραφή. Θα πρέπει να βρει λύσεις μέσα στην χρονιά. Πέρσι παίζαμε με τρία γκαρντ και συχνά μάρκαρα το αντίπαλο τριάρι, αλλά δεν είμαι καλός σε αυτό. Φέραμε τον Κέμπα και αξίζει να παίζει, κάτι που ίσως σημαίνει ότι θα μαρκάρω πάλι αντίπαλους σμολ φόργουορντ. Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Μπορώ να το κάνω για ένα διάστημα, αλλά έχουμε 4 γκαρντ που είναι κάτω από 1.90 μέτρα. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι ο Κέμπα, αλλά είμαι ο μοναδικός πόιντ γκαρντ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.