ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόμβες: «Δεν θα κάνει καριέρα ο Αλέξανδρόπουλος – Δεν μπορούν να χωνέψουν την πρόκριση του ΠΑΟ οι Ολυμπιακοί»

Πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού άστραψε και βρόντηξε.

Βόμβες: «Δεν θα κάνει καριέρα ο Αλέξανδρόπουλος - Δεν μπορούν να χωνέψουν την πρόκριση του ΠΑΟ οι Ολυμπιακοί»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Τομαράς στην ιστοσελίδα soccerplus.gr: 

Ο Παναθηναϊκός πέρασε την Μαρσέιγ και τώρα η Μπράγκα. Δυο λόγια για την τεράστια πρόκριση και τον πολύ δύσκολο αγώνα που έρχεται.

«Πιστεύω ότι θα περάσουμε και την Μπράγκα. Και για ακόμα μια φορά ο Παναθηναϊκός θα φέρει βαθμούς στην Ελλάδα, για να παίζουν οι άλλοι Ευρώπη. Και ας κληρωνόμαστε εμείς με θηρία και οι άλλοι με ομάδες ανύπαρκτες. Όσο αφορά την πρόκριση κόντρα στην Μαρσέιγ, εμείς μπήκαμε πολύ φοβικά στον αγώνα, η γαλλική ομάδα κάπου επαναπαύθηκε και ο Παναθηναϊκός που κυνηγούσε το ματς μέχρι τέλους, βρήκε την ευκαιρία να ξεκλειδώσει αυτή την πολύ μεγάλη πρόκριση». 

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι «do or die» στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Όταν ένας ποδοσφαιριστής ευστοχεί και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση, τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

«Η σιγουριά του Φώτη ήταν ο οδηγός για να βάλει το πιο κρίσιμο πέναλτι στην καριέρα του. Πήρε την μπάλα μόλις δόθηκε το πέναλτι και ήξερε τι έπρεπε να κάνει και πως να το κάνει. Το καλό με τον Ιωαννίδη είναι ότι ακόμα και ως «εξάρι» να μπει μέσα, θα μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά με την θέση που παίζει τώρα. Γενικά πιστεύω ότι τόσο ο Φώτης, όσο και ο Βαγιαννίδης, θα μεγαλουργήσουν στον Παναθηναϊκό και έχουμε να δούμε πολλά ακόμα από αυτούς».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πρόκριση αυτή έχουν ακουστεί διάφορα με πιο χαρακτηριστικό το ότι ο Παναθηναϊκός ήταν «τυχερός». Εσύ που έχεις ζήσει αυτήν την ομάδα, πως τα σχολιάζεις αυτά;

«Την ιστορία του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να την φτάσει καμία ομάδα. Όσα χρόνια και αν περάσουν. Εκεί που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός, κανένας άλλος δεν μπορεί να φτάσει. Γι’ αυτό και την μισούν αυτή την ομάδα. Το πόσο τους πείραξε η πρόκριση του Παναθηναϊκού, δεν λέγεται. Το τι ακούς δεξιά και αριστερά δεν λέγεται. Έχουν τρελαθεί οι Ολυμπιακοί που πέρασαμε την Μαρσέιγ. Όπως σου είπα πιστεύω ότι θα περάσουμε την Μπράγκα και εκεί θα αρχίσουν τα “εμφράγματα”».

Ο επαναληπτικός με την Μπράγκα θα γίνει στο ΟΑΚΑ και όχι στην Λεωφόρο. Θεωρείς ντεζαβαντάζ το ΟΑΚΑ;

«Η Λεωφόρος είναι το γήπεδο που κόβει τα πόδια των αντιπάλων. Αλλά ακόμα και να γινόντουσαν τα έργα που πρέπει να γίνουν και να έπαιρνες άδεια να έπαιζες εκεί, δεν μπορείς να στερήσεις από 60.000 κόσμο να δει τον Παναθηναϊκό. Πας στο ΟΑΚΑ μόνο αν είναι να γεμίζεις το γήπεδο. Το να έρθει ο Πανσερραϊκός και να παίξει στο ΟΑΚΑ αντί για την Λεωφόρο, το θεωρώ ντεζαβαντάζ».

-Για την Ευρώπη έχουν ακουστεί διάφορα. Ακόμα και για το Conference League, που ο τελικός του θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Καθώς είναι ένας θεσμός του Conference σου επιτρέπει να κάνεις πορεία στην Ευρώπη σε αντίθεση με τις άλλες δυο διοργανώσεις. Εσύ τι πιστεύεις;

«Εγώ πιστεύω ότι φέτος το καλύτερο είναι το Champions League. Και το λέω γιατί είναι ένας θεσμός που έχει ανάγκη τις πορείες του Παναθηναϊκού και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη το Champions League. Γιατί αυτός είναι ο θεσμός που θα κάνει αυτόματα τον σημερινό Παναθηναϊκό να ανέβει επίπεδο».

 Ο Ολυμπιακός πήρε τον Αλεξανδρόπουλο που σκόραρε χθες και τώρα φέρεται να κοιτάζει και την περίπτωση του Ζαγαρίτη. Πιστεύεις ότι θα μπορέσουν να κάνουν καριέρα στον Ολυμπιακό;

«Αυτά μπροστά στην ιστορία του Παναθηναϊκού δεν είναι τίποτα. Είναι παίκτες που η καρδιά τους δεν χτυπάει εκεί που πρέπει να χτυπήσει και νούμερο ένα για αυτούς είναι το οικονομικό. Για να πιάσουν αυτοί οι παίκτες πρέπει να είναι αλάνθαστοι, γιατί το πρώτο τους λάθος, θα το πληρώσουν διπλά, μόνο και μόνο επειδή έπαιζαν στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι δεν θα κάνουν καριέρα. Μερικά καλά ματς θα τα κάνουν, αλλά καριέρα όχι. Ο Βαγιαννίδης που μετά από μια επιπόλαιη απόφαση επέστρεψε πάλι στον Παναθηναϊκό, δείχνει το δρόμο και για τους υπόλοιπους»

Το πρωτάθλημα αρχίζει σήμερα. Θα μπορούσες να χρήσεις από τώρα κάποια ομάδα ως φαβορί για την κατάκτηση του;

«Τον Παναθηναϊκό βλέπω ως φαβορί. Περίμενες να σου πω κάτι άλλο;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.