ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Για πάντα στη σκέψη και τις καρδιές μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος» (pic)

To μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Παναθηναϊκός: «Για πάντα στη σκέψη και τις καρδιές μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος» (pic)

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος γεννήθηκε πριν από ακριβώς 94 χρόνια και έφυγε από την ζωή στις 10 Ιουνίου το 2018 υπήρξε ο μεγαλύτερος παράγοντας στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ο άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, κάνοντας τον Παναθηναϊκό μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν ξέχασε την μνήμη του και έσπευσε να την τιμήσει με ένα tweet γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος που κατάφερε με τη ζωή και το έργο του να μη φύγει ποτέ από την σκέψη μας και να ζει για πάντα στις καρδιές μας!».

Δείτε την ανάρτηση:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.