ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Έτσι κρατήσαμε τον Πάντερ»

To κουβάρι της παραμονής του Κέβιν Πάντερ στην Παρτίζαν, ξετύλιξε σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Όστογια Μιχάιλοβιτς.

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Έτσι κρατήσαμε τον Πάντερ»

Το σίριαλ του Κέβιν Πάντερ, δεν είχε αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό αφού ο Αμερικανός γκαρντ, αποφάσισε να παραμείνει στην Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Σχεδόν έναν μήνα μετά την ανατροπή αυτή ο πρόεδρος του σερβικού συλλόγου, με συνέντευξη του ξετύλιξε το κουβάρι της παραμονής του Αμερικανού.

Αναλυτικά: «Ο Κέβιν είναι ένας φανταστικός τύπος. Όλοι θέλαμε να μείνει στην Παρτιζάν. Επικοινώνησα με τα περισσότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλοι τους ήταν υπέρ της παραμονής του αρχηγού. Όταν ο Ζόραν Σάβιτς με ενημέρωσε ότι το θέμα είχε σχεδόν τελειώσει και ότι ο Κέβιν θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα, του είπα να μιλήσει με τους ατζέντηδες του Πάντερ και να τους ζητήσει να περιμένουν μερικές ώρες πριν πάρουν την απόφασή τους, κάτι που τελικά έπραξαν.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ρώτησα ποια ήταν τα εμπόδια που υπήρχαν και τι έπρεπε να κάνουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση υπέρ μας. Ο Ζόραν με ενημέρωσε για τις κινήσεις που έπρεπε να κάνουμε ως σύλλογος και έτσι ο Κέβιν έμεινε στην Παρτιζάν. Είμαι περήφανος που κρατήσαμε αυτόν τον παίκτη, ξέρω καλά τι σημαίνει για την ομάδα και τους οπαδούς μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.