ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φιάσκο μεγατόνων: Ελεύθερος ο Έλληνας οπαδός καθώς ήταν στην Κεφαλονιά!

Σε μια κωμικοτραγική αποκάλυψη οδηγήθηκε η αναζήτηση της ΕΛ.ΑΣ. αφού ο 43χρονος οπαδός που κατηγορείτο για αρχηγία των χούλιγκαν που έκαναν τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια αποδείχθηκε ότι ήταν στην Κεφαλονιά.

Φιάσκο μεγατόνων: Ελεύθερος ο Έλληνας οπαδός καθώς ήταν στην Κεφαλονιά!

Απίστευτα πράγματα!

Ο 43χρονος Έλληνας οπαδός που κατηγορείτο ότι συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και που είχαν ως τραγική συνέπεια τον χαμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγη ώρα μιας και αποδείχτηκε πως εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στην Κεφαλονιά!

Μάλιστα το ακόμη μεγαλύτερο κωμικοτραγικό στοιχείο είναι ότι μετά την κατάθεση του η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας συμφώνησαν στο να αφεθεί ελεύθερος, με τη μοναδική διαφωνία που προέκυψε να είναι το αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι ή όχι.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 1.898 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η ταυτότητα του 43χρονου άνδρα έχει δοθεί ουσιαστικά στη δημοσιότητα από ΜΜΕ τα οποία ταίριαζαν με του βασικού υπόπτου ο οποίος φαίνεται στο βίντεο της δολοφονίας.

Παρότι όμως θεωρήθηκε ως αρχηγός των χούλιγκανς, προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας, αλλά και την κατάθεση της κοπέλας του πως ήταν μαζί του) για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του ότι βρισκόταν στην Κεφαλονιά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από οπτικό υλικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.