ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο δρόμος προς τα αστέρια περνά από την Μπράγκα

Ο Παναθηναϊκός δίνει την πρώτη μάχη για τα playoffs του Champions League, αφού φιλοξενείται απόψε στις 22:00 από την Μπράγκα.

Παναθηναϊκός: Ο δρόμος προς τα αστέρια περνά από την Μπράγκα

Ο δρόμος προς τα αστέρια περνά από την Πορτογαλία για τον Παναθηναϊκό! Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 2) την Μπράγκα στο «Municipal do Braga» για τα playoffs του Champions League.

H oμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμη να γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της μετά και την σπουδαία πρόκριση μέσα στο «Βελοντρόμ» επί της Μαρσέιγ, έχοντας πλέον ως ξεκάθαρο στόχο την είσοδο της στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από 12 χρόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σέρβος τεχνικός έχει κλειστά τα «χαρτιά» του αναφορικά με την ενδεκάδα, κάτι το οποίο δεν ισχύει και για τη λίστα στην οποία προανήγγειλε την είσοδο του Γουίλιαν Αράο και του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο στο χορτάρι του «Μunicipal» θα είναι απίθανο να δούμε πάνω από 1-2 αλλαγές και όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τον Μπρινιόλι στην εστία και τους Βαγιαννίδη, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ στην άμυνα. Στον άξονα το «δίδυμο» Ρούμπεν και Βιλένα δεν αλλάζει, ενώ σε ρόλο «δεκαριού» θα βρίσκεται και πάλι ο Φίλιπ Τζούριτσιτς. Στην τριάδα της επίθεσης είναι πιθανές οι τροποποιήσεις με τον Ιωαννίδη να παίζει αρκετά για τη θέση του βασικού φορ, αντί του Σπόραρ και τον Παλάσιος αντί του Βέρμπιτς, ενώ σχεδόν «σίγουρη» θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του Ντανιέλ Μαντσίνι στο δεξί «φτερό».

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός «ελίτ» διαιτητής, Φέλιξ Σβάιερ, με βοηθούς τους Στέφαν Λουπ και Ρόμπερτ Κέμπτερ, ενώ 4ος ο Ντάνιελ Σλάγκερ. VAR ορίστηκε ο Κρίστιαν Ντίνγκερ και AVAR ο Μπέντζαμιν Μπραντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.