ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στο Μενίδι: Τραγικές καταστάσεις – Καίγονται σπίτια!

Καίγονται σπίτια από τη φωτιά στο Μενίδι - Συγκλονιστικές οι σκηνές.

Φωτιά στο Μενίδι: Τραγικές καταστάσεις -  Καίγονται σπίτια!

Καίγονται σπίτια από τη φωτιά στο Μενίδι – Συγκλονιστικές οι σκηνές.

Τηλεοπτικό συνεργείο βρίσκεται εντός του οικισμού της Αγίας Παρασκευής, καταγράφοντας τις δραματικές σκηνές που εκτυλίσσονται.

Δραματικές στιγμές εκτυλίσσονται στην Πάρνηθα, που έχει εγκλωβιστεί στη δίνη της πύρινης λαίλαπας! Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης (23.08.23) εστάλησαν απανωτά μηνύματα από το 112 μέσα σε μόλις λίγα λεπτά για εκκένωση τριών περιοχών: Αγίας Παρασκευής, Καποτά και Λεφάντω, ενώ σπίτια παραδίδονται στις φλόγες της τεράστιας φωτιάς, που ολοένα και φουντώνει λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, που δεν λένε να κοπάσουν.

Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια»
Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια» 955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Η κατάσταση είναι άσχημη, έχουν καεί τα πρώτα σπίτια»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.