ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα προς το Champions League με τις σούπερ αποδόσεις της Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, καθώς απόψε στις 22:00 αντιμετωπίζει την Μπράγκα με την Stoiximan να προσφέρει super αποδόσεις.

Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα προς το Champions League με τις σούπερ αποδόσεις της Stoiximan

Βλέπει τα αστέρια του Champions League με την Stoiximan στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν την Μπράγκα απόψε στις 22:00 την Μπράγκα στην Πορτογαλία, με το “διπλό” να δίνεται σε απόδοση 5.50 τη στιγμή που το “Χ” βρίσκεται στο 3.55.

Το να είναι μπροστά στο σκορ ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο “πληρώνει” στο 6.10, ενώ ενώ η πιθανότητα να δοθεί πέναλτι σε κάποια από τις δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.75.

Τέλος το να βρει δίχτυα ο Φώτης Ιωαννίδης προσφέρεται στο 5.40 και η ασίστ του Χουάνκαρ στο 6.00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.