ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αράο: «Το γκολ μας βοήθησε πάρα πολύ-Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»

Ο Γουίλιαν Αράο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Μπράγκα, μίλησε στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου, τονίζοντας ότι το γκολ του Μαντσίνι είναι πολύ σημαντικό ενόψει της ρεβάνς, ενώ μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχθηκαν οι παίκτες του "τριφυλλιού".

Αράο: «Το γκολ μας βοήθησε πάρα πολύ-Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αράο στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου στην Πορτογαλία:

Για το γκολ στις καθυστερήσεις: «Το γκολ μας βοήθησε πάρα πολύ. Ακόμα και με 2-0 δεν θα είχαν τελειώσει τα πάντα, όμως αναμφισβήτητα θα ήταν πιο δύσκολα. Τώρα έχουμε πιθανότητες και με την υποστήριξη των φιλάθλων μας στο γήπεδό μας να μπορέσουμε να κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα και να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα υπέρ μας».

Για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπράγκα: «Όλοι στον σύλλογο με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά και αυτό με έκανε να αισθανθώ ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτούς τους μήνες δούλευα πολύ σκληρά για να μπορέσω να μπορώ να βοηθάω την εκάστοτε ομάδα μου. Βεβαίως θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι όλο και καλύτερος για να μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή. Ευχαριστούμε και όσους ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και έκαναν αυτό το ταξίδι για να μας στηρίξουν».

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς: «Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη κινητικότητα και ν’ ανοίξουμε τους χώρους. Πρέπει να κάνουμε τα δέοντα για να πάρουμε την πρόκριση, γιατί αναμένεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.