ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Βρέθηκε μία ακόμη απανθρακωμένη σορός – Ενεργό το μέτωπο, συνεχείς αναζωπυρώσεις

Μια ακόμη σορός ενός άτυχου ανθρώπου βρέθηκε σε αποσύνθεση σε δασική έκταση στη Λευκίμμη.

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Βρέθηκε μία ακόμη απανθρακωμένη σορός - Ενεργό το μέτωπο, συνεχείς αναζωπυρώσεις

Μια ακόμη σορός ενός άτυχου ανθρώπου βρέθηκε σε αποσύνθεση σε δασική έκταση στη Λευκίμμη.

Βρέθηκε ακόμα μία απανθρακωμένη σορός στον Άβαντα, από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τις αστυνομικές αρχές στην πυρκαγιά που μαίνεται για έκτη ημέρα στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μια ακόμη σορός ενός άτυχου ανθρώπου βρέθηκε σε αποσύνθεση σε δασική έκταση στη Λευκίμμη και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσής της, η οποία θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιθανολογείται πως πρόκειται για μετανάστη που κυκλώθηκε από τις φλόγες και δεν κατάφερε να ξεφύγει, όπως συνέβη προ ημέρων και με τους 16 ενήλικες και τα 2 παιδιά που απαναθρακώθηκαν μέσα στο δάσος της Δαδιάς.

Συνεχείς αναζωπυρώσεις στην Αλεξανδρούπολη – Ενεργό το μέτωπο της φωτιάς

Παραμένει δύσκολη για ακόμη μία ημέρα η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη και αυτό οφείλεται στις αναζωπυρώσεις κυρίως αφού δεν υπάρχει νέα εστία φωτιάς, σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ.

Υπάρχουν πολλές αναζωπυρώσεις, σε διάφορες περιοχές, που δημιουργούν μικρά μέτωπα τα οποία με τη σειρά τους προκαλούν μεγάλες ζημιές στο πέρασμά τους.

“Το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ξαναπήρε φωτιά ένα κορμός που υπήρχε με αποτέλεσμα να υπάρξει αναζωπύρωση. Μάλιστα, οι κάτοικοι της πόλης άρχισαν να φοβούνται αφού στην ουσία ξαναζούσαν αυτό που έζησαν και τις προηγούμενες ημέρες” ανέφερε, λέγοντας πως σημειώθηκαν πολλές αναζωπυρώσεις με τις χειρότερες να είναι στην περιοχή της Δαδιάς, όπου μεταξύ άλλων κάηκαν και οι Κατρατζήδες, ένας Δασικός Χώρος Αναψυχής μέσα στο δάσος, ενώ κινδύνευσε και το χωριό. Φωτιές επίσης σημειωθήκαν και στις περιοχές Ιτέα, Κοίλα, Τριφύλλι μεταξύ άλλων.

Η μεγαλύτερη καμένη έκταση σε ευρωπαϊκό έδαφος εδώ και χρόνια»" />

Παράλληλα υπάρχουν πολλά ακόμη μικρά μέτωπα από τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Στην βιομηχανική περιοχή της Αλεξανδρούπολης ή στην περιοχή Νίψα είναι μερικά από αυτά, ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς σε Πάρνηθα και Βοιωτία

Σημαντικά βελτιωμένη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα, καθώς οι άνεμοι έχουν πέσει, με αποτέλεσμα να διευκολύνονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της Πυροσβεστικής, που πλέον επικεντρώνονται σε ένα μικρό ενεργό μέτωπο νοτιοδυτικά στο Φρούριο της Φυλής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική κατά την διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν κάποιες αναζωπυρώσεις, οι οποίες όμως ήταν χαμηλότερης έντασης σε σχέση με αυτές που έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης, και αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τις ισχυρές επίγειες δυνάμεις που συνέχιζαν να επιχειρούν όλο το βράδυ.

Βελτιωμένη είναι και η εικόνα της πυρκαγιάς στη Βοιωτία όπου σύμφωνα με την Πυροσβεστική το μέτωπο που απασχολεί αυτή την στιγμή είναι στη Υλίκη, ενώ υπάρχουν διάσπαρτες εστίες στο Στείρι, οι οποίες όμως φαίνεται να είναι διαχειρίσιμες.

Πηγή: thetoc.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.