ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Kλείδωσαν οι αφίξεις Βιλντόσα, Γκραντ και Γκάι

Για τις αφίξεις του Λούκα Βιλντόσα, του Κάιλ Γκάι και του Τζέριαν Γκραντ ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Kλείδωσαν οι αφίξεις Βιλντόσα, Γκραντ και Γκάι

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού!

Οι “πράσινοι” θα δώσουν την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Τρίτη 29/8 μπροστά στον κόσμο τους στις 19:30 λίγη ώρα δηλαδή πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα για τα playoffs του Champions League.

Όπως ενημέρωσε η “πράσινη” ΚΑΕ μετά την άφιξη του Εργκίν Αταμάν και του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι που αναμένεται να φτάσουν απόψε στην Ελλάδα, γνωστοποιήθηκαν και οι αφίξεις των τριών ξένων, Λούκα Βιλντόσα, Κάιλ Γκάι και Τζέριαν Γκραντ.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός με τον Γκραντ θα φτάσουν στη χώρα μας την Κυριακή (27/8) το μεσημέρι, ενώ ο Γκάι θα καταφθάσει μια ημέρα αργότερα δηλαδή τη Δευτέρα και φυσικά θα βρεθούν στην ανοικτή προπόνηση της Τρίτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις τόσο οι Έλληνες παίκτες που δεν βρίσκονται με την Εθνική ομάδα στις Φιλιππίνες, όσο και ο Μάριους Γκριγκόνις που δεν βρέθηκε στις επιλογές της Λιθουανίας για το Μουντομπάσκετ και έχει ξεκινήσει δουλειά στο ΟΑΚΑ από την 1η Αυγούστου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.