ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Προστασία από τον καπνό: Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί να κάνεις με το air condition στο σπίτι για να μην κινδυνεύσεις

Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες με το air condition στο σπίτι.

Προστασία από τον καπνό: Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί να κάνεις με το air condition στο σπίτι για να μην κινδυνεύσεις

Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες με το air condition στο σπίτι.

Η αναζωπύρωση της φωτιάς στην Πάρνηθα τα ξημερώματα της Πέμπτης είχε δημιουργήσει ένα τεράστιοι σύννεφο καπνού και στάχτης πάνω από το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.

Η οσμή είναι έντονη και δημιουργεί ρινίτιδα, τσούξιμο στα μάτια και επιβαρύνει τους ασθματικούς που κυκλοφορούν αλλά και τους ανθρώπους με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα που πλέον είναι αδύνατον να βγουν σε εξωτερικούς χώρους. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τις φωτιές σε όλη τη χώρα τις τελευταίες μέρες και, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δίνει οδηγίες για την προστασία των πολιτών από τον καπνό των πυρκαγιών.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 1.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κόλπο με το air condition Ο κ. Βασιλακόπουλους έδωσε οδηγίες για τους πολίτες και τη χρήση του air condition. Όπως είπε, μπορούν να το χρησιμοποιούν άφοβα αρκεί να μην ανακυκλώνει τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.