ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εύκολη τριάρα στον Βόλο και τώρα… Μπράγκα!

O Παναθηναϊκός διέλυσε τον Βόλο 3-0 στη Λεωφόρο στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα και πάει με ψυχολογία στον τελικό της Τρίτης στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Μπράγκα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Εύκολη τριάρα στον Βόλο και τώρα... Μπράγκα!

Το ματς:

Aπό το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός, παρότι αλλαγμένος, κατά 7/11 έδειξε τις προθέσεις του απέναντι στον Βόλο κυκλοφορώντας την μπάλα γύρω από την περιοχή. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 12′ για το “τριφύλλι”. Σέντρα του Παλάσιος, ο Κρούζλιακ απομακρύνει πάνω στον πεσμένο Ιωαννίδη κι ο Τσέριν από τη μικρή περιοχή «σκάβει» τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο εφετινό πρωτάθλημα!

Η πίεση συνεχίστηκε και μετά από μια θεαματική στιγμή στο 14′ με τον Βέρμπιτς, να προσπαθεί να τροφοδοτήσει με τακουνάκι τον Ιωαννίδη, ο Μλαντένοβιτς στο 32′ με σέντρα σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Σιαμπάνη από δύσκολη θέση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κώτσιρας με σπουδαία ενέργεια και σλάλομ έφτασε στο ύψος της περιοχής και σούταρε όμως ο τερματοφύλακας του Βόλου τον σταμάτησε.

Το 2-0 ήρθε στο 37′ για τον Παναθηναϊκό. Κόρνερ του Μπερνάρ, καρφωτή κεφαλιά του Ιωαννίδη με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Σιαμπάνη!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.503 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ρυθμός έπεσε τελείως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωρά σε αλλαγές περνώντας στο ματς Αϊτόρ και Αράο, θέλοντας να ξεκουράσει Παλάσιος και Ρούμπεν ενόψει Μπράγκα. Sto 51′ o Aϊτόρ λίσσεται από δεξιά, συγκλίνει και σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα εκατοστά άουτ δίπλα στο δεξιό δοκάρι ενώ λίγο αργότερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ στην περιοχή, ο Βέρμπιτς παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατήρι και φεύγει άουτ.

Στο 56′ ο διαιτητής Διαμαντόπουλος πήρε αδιανόητη απόφαση, βλέποντας φάουλ σε καθαρό κόψιμο του Σένκεφελντ στον οποίο έδειξε κίτρινη κάρτα, ενώ στη συνέχεια απέβαλε τον Σπύρο Βλάχο και τον Γιάννη Παπαδημητρίου από τον “πράσινο” πάγκο, προκαλώντας την οργή του κόσμου.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν “μάσησε” και στο 74′ από σέντρα του Κώτσιρα ο Βέρμπιτς με όμορφη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (70’ Πάλμερ-Μπράουν), Μλαντένοβιτς, Πέρεθ (46’ Αράο), Τσέριν, Μπερνάρ (82’ Τζούρισιτς), Παλάσιος (46’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (58’ Σπόραρ), Βέρμπιτς.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος / 4-3-3): Σιαμπάνης, Αλχο, Κρούζλιακ, Σιέλης, Λούνα (68’ Κίτσος), Τσοκάνης (81’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς (46’ Μπαριέντος), Κόμπα, Ντέλτιτς, Μραζ (46’ Μωραϊτης), Μαχαίρας (67’ Τάχατος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.