ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σούπερ Λίγκα: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού και την γκέλα της ΑΕΚ

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και τα χθεσινά (26/8) αποτελέσματα.

Σούπερ Λίγκα: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού και την γκέλα της ΑΕΚ

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και τα χθεσινά (26/8) αποτελέσματα.

Οι πράσινοι μπήκαν με το δεξί στο πρωτάθλημα παίρνοντας μια άνετη νίκη με 3-0 επί του Βόλου στη Λεωφόρο, βάζοντας στο σακούλι τους πρώτους τρεις βαθμούς της σεζόν, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την ψυχολογία τους και στρέφοντας την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Μπράγκα την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, η Ένωση ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και “γκέλαρε” με το “καλημέρα” στη χρονιά.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν εντυπωσιακός επικρατώντας 3-0 του ΟΦΗ στην Αρκαδία και πήρε την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.107 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βαθμολογία της Super League όπως διαμορφώθηκε μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.