ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Top διαιτητής στο Παναθηναϊκός – Μπράγκα

Ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στον κόσμο, ο πολύπειρος Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο, ορίστηκε στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα.

Top διαιτητής στο Παναθηναϊκός - Μπράγκα

Ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στον κόσμο, ο πολύπειρος Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο, ορίστηκε στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα.

Η ΟΥΕΦΑ έβαλε τον 47χρονο Ιταλό ρέφερι, κατηγορίας Elite, στο μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 2020 είχε διευθύνει τον τελικό του Champions League (Παρί-Μπάγερν), ενώ την ίδια χρονιά είχε αναδειχθεί ως ο κορυφαίος διαιτητής στον κόσμο από την IFFHS.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τσίρο Καρμπόνε, Αλεσάντρο Γιαλατίνι, στο VAR οι Πάολο Βαλέρι, Εγκένιο Αμπατίστα και 4ος ο Μάρκο Ντι Μπέλο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.