ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Έστειλε μήνυμα στους Διαμαντόπουλους ότι φέτος θα πρέπει να ξεφτιλιστούν!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ιδανική αρχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα τα μηνύματα από Διαμαντόπουλο και Γκορτζίλα και τα σεμινάρια στήριξης ομάδας που παρέδωσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην Λεωφόρο.

Έστειλε μήνυμα στους Διαμαντόπουλους ότι φέτος θα πρέπει να ξεφτιλιστούν!

Αυτά τα παιχνίδια έτσι πρέπει να τα καθαρίζεις. Μπαίνεις στο γήπεδο το κάνεις 2-0 στο ημίχρονο και μετά κάνεις…..προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Μπράγκα την Τρίτη. Αυτό έκανε ο Παναθηναϊκός, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, έβαλε γκολ ο Τσέριν, έβαλε και ο φορμαρισμένος Ιωαννίδης με κεφαλιά-οβίδα από κόρνερ του Μπερνάρ και με το 2-0 ήταν εύκολο και οι παίκτες να ρίξουν ταχύτητα λόγω Μπράγκα και ο Γιοβάνοβιτς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που δεν έχουν παίξει μέχρι τώρα, όπως ο Αράο και ο Μπράουν, αλλά να βρει ρυθμό και ο Αϊτόρ.

Το γκολ του Βέρμπιτς ήταν αυτό, που εδικαιούτο ο Σλοβένος εξτρέμ με βάση την απόδοσή του, αφού μαζί με τον Μπερνάρ ήταν οι καλύτεροι παίκτες και έτσι έγινε το 3-0.

Φυσικά πέρα από ότι ο φετινός Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος από τον περσινό, είδαμε χθες ότι τα εργαλεία είναι και πάλι εδώ, για να κλέβουν πρωταθλήματα. Ο Διαμαντόπουλος ξέχασε τις κάρτες του σε πέντε, έξι μαρκαρίσματα των παικτών του Βόλου και την θυμήθηκε να την βγάλει στον Σένκεφελντ για να ένα φάουλ, που του έγινε και δεν του δόθηκε και στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε.

Γκρέμισε σε τρεις μήνες, ότι έχτιζε δύο χρόνια!
Γκρέμισε σε τρεις μήνες, ότι έχτιζε δύο χρόνια! 1.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απόφαση αυτή έβγαλε από τα ρούχα του και τον ήρεμο Γιοβάνοβιτς και ο Διαμαντόπουλος απέβαλε τον Παπαδημητρίου και τον Βλάχο σε μία επίδειξη δύναμης και με το μήνυμα ότι «και φέτος θα υποφέρετε από τους διαιτητές». Λίγο αργότερα είδα σε ένα άλλο γήπεδο ο Γκορτζίλας να παίζει σαν χ…ος, να δίνει ένα πέναλτι-φάντασμα, που λόγω var αναγκάστηκε να το πάρει πίσω και να μην δίνει ένα πέναλτι -ορισμό στον Πανσερραϊκό στο 0-1.

Αρχισαν τα όργανα νωρίς και οι Διαμαντόπουλοι και Νταμπάνοβιτς και φέτος θα κάνουν τα πάντα, για να στερήσουν τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό, όπως έγινε και πέρυσι. Θα πρέπει να ξεφτιλιστούν πολύ φέτος για να τα καταφέρουν…

Ο κόσμος ξεσηκώθηκε από τον Διαμαντόπουλο, αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε χθες τι σημαίνει «στηρίζω την ομάδα μου». Παρέδωσε σεμινάρια με το χειροκρότημα στον Σπόραρ και το να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του Σλοβένου φορ. Αυτό είναι στήριξη, όταν είσαι κάτω να σε βοηθάω να ανέβεις και όχι να σε αποδοκιμάζω και να σε ρίχνω ακόμα πιο κάτω. Respect στον μοναδικό κόσμο του Παναθηναϊκού, τίποτα άλλο.

Και τώρα πάμε στο μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, όπου η ατμόσφαιρα θα μας θυμίσει παλιές μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, η Μπράγκα είναι το φαβορί μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, αλλά ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα, για να κάνει χαρούμενο τον κόσμο του.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.