ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκραντ: «Υπάρχουν πολλοί νικητές στον Παναθηναϊκό – Να παίξω και για τον κόσμο» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Τζέριαν Γκραν.

Γκραντ: «Υπάρχουν πολλοί νικητές στον Παναθηναϊκό - Να παίξω και για τον κόσμο» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέριαν Γκραντ: 

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά, είμαι έτοιμος να κερδίσω μερικά παιχνίδια κι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος», είπε αρχικά.

Ενώ σε ερώτηση για τον προπονητή της ομάδας και τους νέους του συμπαίκτες, ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε πως: «Βλέπω πολλούς νικητές… Ο προπονητής έχει κερδίσει τίτλους, έχουμε παίκτες με διακρίσεις. Είμαι ευγνώμων που θα είμαι ανάμεσά τους, θα μάθω πράγματα και όπως είπα να κερδίσουμε παιχνίδια!».

Στη συνέχεια, ο Γκραντ αναφέρθηκε στους στόχους για τη νέα σεζόν τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο: «Θέλουμε να κερδίζουμε, ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει. Κάθε φορά που παρουσιαζόμαστε στο γήπεδο, θέλουμε να κερδίζουμε το παιχνίδι. Σε προσωπικό επίπεδο, στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος εντός της σεζόν».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 22.062 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί σε γεμάτο ΟΑΚΑ, τόνισε: «Ναι! Όταν υπέγραψα ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπαν όλοι οι φίλοι μου που έχουν παίξει στην ομάδα, που έχουν παίξει στην Euroleague. Μου περιέγραψαν πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι φοβερός, οπότε είμαι έτοιμος να μπω στο ΟΑΚΑ και να παίξω για εκείνους».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Είμαστε έτοιμοι! Θα δώσουμε και την καρδιά μας, θα βοηθήσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια και ανυπομονούμε να είμαστε μπροστά σας παιδιά!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.