ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δυναμικός, επιτυχημένος, άφθαρτος: Ο νέος Τσίπρας που χτυπάει την αρχηγία του Σύριζα είναι ο μόνος που δεν θέλει ο Μητσοτάκης

Αλλάζουν τα δεδομένα.

Δυναμικός, επιτυχημένος, άφθαρτος: Ο νέος Τσίπρας που χτυπάει την αρχηγία του Σύριζα είναι ο μόνος που δεν θέλει ο Μητσοτάκης

Η μάχη για την αρχηγία του Σύριζα έχει ξεκινήσει και δεν θα είναι ένας υγιεινός περίπατος της Έφης Αχτσιόγλου όπως όλοι περίμεναν. Κι αυτό γιατί τις τελευταίες ώρες ένα νέο όνομα ακούγεται, ικανό να κάνει γκελ στους ψηφοφόρους του κόμματος, αλλά και σε εκείνους του μεσαίου χώρου που καθορίζουν εν πολλοίς την έκβαση των εκλογών.

Σύμφωνα λοιπόν με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή είμαστε κοντά σε μια υποψηφιότητα- έκπληξη. Ο λόγος για τον Στέφανο Κασσελάκη, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ως Έλληνας του εξωτερικού, ο οποίος φλερτάρει πολύ με την κατάθεση πρότασης για την ηγεσία του κόμματος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο κ. Κασσελάκης ήδη δέχεται «πολλά μηνύματα» από τους πολιτικούς φίλους του, ενώ ο ίδιος την οριστική του απόφαση θα την λάβει αρχές της εβδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.